Фото Костадин Кръстев-КокоТеди Кацарова крие ново гадже, разкри самата тя. Певицата

...
Фото Костадин Кръстев-КокоТеди Кацарова крие ново гадже, разкри самата тя. Певицата
Коментари Харесай

Теди Кацарова крие ново гадже

Фото Костадин Кръстев-Коко

Теди Кацарова крие ново гадже, разкри самата тя. Певицата е взела решение да пази романса си в загадка, с цел да не се занимава с хорската мълва.

" През годините се убедих, че несъмнено щастието обича тишината. Не желая да приказвам за персоналния си живот обществено, тъй като по-късно се постанова да чета всевъзможни гадости за себе си ", съобщи звездата пред " Хотнюз.бг ".

Става ясно и, че най-новите папарашки фотоси на Кацарова не са съумели да изловят мистериозния й сътрудник. В таксито от фрагментите Теди се качва при близкия си другар и коафьор Даниел Младенов, пишат от изданието. Двамата се познавали от 8 клас и в предишното той беше първият й хореограф.

Щерката на Силвия Кацарова се похвали и с ново амплоа. Тя започва кулинарен блок с фитнес треньора Владислав Хаджиперев, който й оказа помощ да влезе в зашеметяваща форма. Рубриката им ще се излъчва в нов YouTube канал, в който дуетът ще готви здравословно и ще дава препоръки, свързани със спорта и питателните режими. Дебютът е на 13 февруари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР